četrtek, 30. oktober 2014

REVOLUCIJA NA PODROČJU KREPITVE LAS!


Vam prekomerno izpadajo lasje? So vaši lasje tanki in brez življenja?  

Redken in Beauty hair Mihaela vam ponujata učinkovito rešitev vaših težav z najnovejšo Redkenovo linijo Cerafill!


Najnovejša Redkenova linija Cerafill je namenjena moškim in ženskam, ki imajo težave s tankimi in šibkimi lasmi in/ali njihovim izpadanjem. 

Izdelki linije Cerafill so na voljo v treh različicah: Defy - za povečanje volumna in okrepitev normalnih in tankih las, Retaliate - šampon in balzam za nadaljnjo krepitev las in ponovno rast las z Minoxidilom ter Maximize - negovalni izdelki za oblikovanje tankih las.

Najnovejša Redkenova profesionalna formula s ceramidom in oplemenitena s svežim vonjem mentola in ingverja, spodbuja normalne ali tanke lase k obnovi, dokazano poveča njihov volumen kar za 9-tisočkrat, pospešuje rast las, jih globinsko hrani in preprečuje njihovo izpadanje. Rezultati so vidni že po 2 do 4 mesecih redne uporabe izdelkov Cerafill Retaliate.

Revolucionarna negovalna terapija z izdelki Redkenove linije Cerafill je odslej na voljo tudi v salonu Beauty hair Mihaela, obenem pa lahko pri nas vse omenjene izdelke tudi kupite! 
                              

Kako in zakaj lahko tako učinkovito izboljšujejo kakovost las najnovejši izdelki Redkenove linije Cerafill? http://www.redken.com/thinning-hair/cerafill-difference/thinning-hair-solutions/

Poglejte si še osebne izkušnje zadovoljnih uporabnikov Redkenove linije Cerafill! https://www.youtube.com/watch?v=nVIl67ppn7U

Ni komentarjev: