četrtek, 28. avgust 2014

DAMICE, SEPTEMBER JE ČAS POROK!


Drage damice in dame, september je čas porok!  Če ste ena izmed srečnic, ki bo dahnila svoj usodni "da" v najlepšem jesenskem mesecu, potem hitro oba z gospodičem k nam v salon - uredili vaju bomo od glave do peta!

KAJ JE "HOT & IN " LETOŠNJO JESEN?


Mihaela svetuje: nosite fru-fru! Na dolge ali kratke lase, strogo urejenega ali nagajivo razmršenega - dovoljeno je vse. Resda fru-fru zahteva malce več rednega vzdrževanja in vaše pozornosti, a se splača! 



sreda, 27. avgust 2014

LASJE PREDSTAVLJAJO NAŠO NOTRANJO MOČ




Svetovno priznana zdraviteljica Louise Hay (http://www.izaq.si/louise-hay-jaz-zmorem.html) pravi, da lasje predstavljajo našo notranjo moč in takole razlaga vzroke za plešavost pri moških in ženskah ter svetuje, kako se redno sproščati z masažo lasišča tudi po koncu delovnega dne. 

"Kadar smo napeti in prestrašeni, si pogosto ustvarimo jeklene okove, ki se začenjajo v mišicah ramen, se dvigajo do vrha glave in včasih napredujejo celo naprej ter obkrožijo oči. Las raste iz mešička. Kadar je koža na lobanji zelo napeta, je mešiček lahko tako stisnjen, da las ne more več dihati. Zato umre in izpade. Če se napetost nadaljuje in se koža ne sprosti, ostane mešiček stisnjen in novi las ne more zrasti. Človek postane plešast. Plešavost žensk narašča, odkar so vstopile v svet poslovnosti, ki je poln napetosti in frustracij. Plešavosti žensk se ne zavedamo dovolj, ker so ženske lasulje zelo naravne in privlačne. Na žalost se večino moških lasnih vložkov še vedno prepozna že od dalečNapetost ni znak moči, temveč šibkosti. Človek je močan in se počuti varnega, kadar je sproščen, osredinjen in miren. Dobro bi bilo, da bi se večkrat sprostili, in mnogi med nami bi morali sprostiti tudi kožo na lobanji. Poskusite zdaj. Koži na glavi recite, naj se sprosti. Poskusite občutiti razliko. Če opazite občutno razliko, vam svetujem, da to vajo pogosto izvajate," zaključuje Louise, ki je tudi sicer prava zakladnica nasvetov za spremembo miselnih vzorcev, ki so vzrok za številne bolezni, poškodbe in celo nesreče.

MMMM....SI JO ŽELITE SPEČI ŠE VI SVOJEMU NOGOMETAŠU? :)


Iskrene čestitke mariborskim nogometašem in tortica samo za te naše junake, direkt iz salona! Vas zanima, kako pripravite takšno dekorativno dobroto? :) Poglejte si nekaj hitrih video-receptov za njeno pripravo in še danes razveselite s sladkim presenečenjem tistega moškega, ki vam trenutno največ pomeni. Soprogi, sinovi, prijatelji, sodelavci - pazite, da ne fašete diabetesa!

sobota, 23. avgust 2014

ALI VESTE, KAJ JE "MUST HAVE" ZA VAŠE LASE OB KONCU POLETJA?


Mihaela svetuje: uporaba vrhunskih Matrixovih izdelkov za nego las po sončenju je nujna za njihovo regeneracijo - na ta način se jim povrne vlago po vročih poletnih dneh, lasje postanejo spet voljni in mehki. Do odprodaje zalog v našem salonu 30 % popusta na celotno Matrixovo linijo! 

četrtek, 21. avgust 2014

KAJ JE LETOS SPET "IN"? - VINTAGE GLAMOUR!


Jesen trka na vrata....bi bile rade "in" & super hot"? Mihaela svetuje: opogumite se za vintage glamour!!! <3  (Velja tudi za dijakinje? Seveda! In kot veste, imate še do sobote, 23. avgusta, v našem salonu posebne ugodnosti, samo dijaške izkaznice ne pozabite! :-)

sreda, 20. avgust 2014

IZBIRAMO NOV SLOGAN ZA NAŠ SALON - SODELUJ TUDI TI!


Kreativci vsega sveta, izbiramo nov slogan za salon Beauty hair Mihaela!! Sodelujte tudi vi in jeseni vas čaka dragocena in uporabna nagrada, ki bo vredna vašega ustvarjalnega truda! 

Bi radi več navodil ali kakšen namig?  Potrebujemo eno inteligentno, močno, lahko tudi duhovito, predvsem pa "udarno" poved, ki bo združevala oziroma odražala vse to, kar tudi naš salon; strokovnost, inovativnost, kreativnost in pozitivnoooooooost! .....Mi že veselo čakamo vaše predloge, naša nagrada pa enega izmed vas! 




ponedeljek, 18. avgust 2014

TA TEDEN MEGAAAAAA AKCIJA ZA PUNCE IN FANTE!!



Dijakinje in dijaki pozor! V našem salonu samo za vas od danes, do 23. avgusta najbolj mega coooool akcija; pridi k nam na osvežitev svoje pričeske pred začetkom šole in če pripelješ s seboj prijatelja ali prijateljico, ima ta na vse frizerske storitve 50% popust! (In ne pozabi prinesti dokazila o šolanju!)

nedelja, 17. avgust 2014

Pogumne punceeeeeeee!!! Do šole je še čas za vijolično - eno najbolj divjih barv letošnjega poletja! Pridite še ta teden v naš salon, da vam pričaramo nekaj takole odpičenega, za fuuuuuuuuul ugodno ceno. Več o akciji izveš že jutri zjutraj. :-)

petek, 15. avgust 2014

DIJAKINJE, POZOR - PRIPRAVLJAMO AKCIJO SAMO ZA VAS!

Punce!! V teh prazničnih dneh malo poguglajte, pobrskajte po svoji domišljiji in se odločite, kakšne želite prestopiti jeseni šolski prag, v našem salonu pa vam že od ponedeljka, 18. 8. dalje, lahko izpolnimo vaše sanje o popolni preobrazbi! Kako, kdaj, zakaj? Jah, sledite nam, pa boste izvedele vse še pravočasno! :-)

sreda, 13. avgust 2014

Ne zamudite; 30 % popust na Matrixove izdelke!



Vsi vrhunski Matrixovi izdelki za nego las po sončenju 30 % ceneje do odprodaje zalog - pohitite v naš salon še ta teden!

IŠČEMO IZKUŠENEGA IN ZAGNANEGA FRIZERJA/FRIZERKO!


Si samozavesten frizer / frizerka, ki se zaveda svojih strokovnih sposobnosti, a si želiš pridobiti nova znanja?
Že dolgo sanjaš o izobraževanju s področja striženja in barvanja las pri svetovno priznanih mojstrih v tujini?
Imaš najmanj 3 leta delovnih izkušenj in priporočilo katerega izmed priznanih frizerskih salonov v Sloveniji ali tujini?
Iščeš ob tem tudi redno zaposlitev v uglednem frizerskem salonu ali si želiš imeti v njem najet stol kot samostojni podjetnik?
Če je bil tvoj odgovor na vsa ta vprašanja: "DA", lahko tvoje sanje postanejo resničnost!

Kontaktiraj nas preko Facebooka ali po telefonu: 01 72 16 1 16 in pridi na razgovor za zaposlitev v salon Beauty hair Mihaela!

torek, 12. avgust 2014

FEN-FRIZURA ODSLEJ PO SUPER UGODNI CENI!


Drage gospe in gospodične, vaše sanje so postale resničnost! Odslej si v našem salonu lahko privoščite profesonalno urejanje vaše pričeske vsak teden, po super ugodni ceni: plačate 10 fen-frizur, dobite jih 15 - vsak dan, od 12. avgusta dalje!

sobota, 9. avgust 2014


Drage dame, pozor! Danes ponoči se bo na nebu zasvetila še posebej velika luna - močna čustva bodo privrela na površje in ker bo luna tokrat v vodnarju, nas bo spodbudila h kreativnosti, drznosti in preizkušanju nečesa novega! Obrnite to sebi v prid - pridite v ponedeljek v naš salon po dolgo odlašano spremembo pričeske ali barve las! 

torek, 5. avgust 2014

Modna zapoved tega poletja (številka 1): 50 odtenkov blond!

Bodite letos poleti "in" - bodite svetlolaske! Tiste drznejše si lahko privoščite tudi pramena v različnih odtenkih blond. 
Z izbiro nove barve las in oblike pričeske uživajte v odkrivanju sebe - in mi vam bomo pri tem še danes z veseljem pomagali! 

Modna zapoved tega poletja (številka 2): ognjeno rdeča!

Resda menjava pričeske hitreje kot svoje spodnje perilo (k čemur vas ne nagovarjamo :-)), zagotovo pa Rihanna zelo dobro ve, da je tale ognjeno rdeča letos poleti modna zapoved za najbolj drzne. Ste med njimi? Potem vam z veseljem še danes pričaramo preobrazbo!

ponedeljek, 4. avgust 2014

Vrnili smo se z dopusta - vljudno vabljeni v naš salon!

“Današnji lunin prvi krajec nam pomaga, da smo nabiti s pozitivno energijo, polni načrtov in idej, ki bodo obrodili sadove," pravijo astrologi in dodajajo, da nas v teh dneh "....nobena prepreka ne more ustaviti pri realizaciji naših ciljev!” (In če je to nova pričeska, kar hitro v naš salon pod škarje!) :-)